Gelukkig nieuwjaar!

Ook dit jaar wens ik iedereen een gelukkig en inspirerend jaar toe. Voor het blog is het een jaar geweest waar veel nieuwe dingen te zien zijn geweest door het […]

Ook dit jaar wens ik iedereen een gelukkig en inspirerend jaar toe.

Voor het blog is het een jaar geweest waar veel nieuwe dingen te zien zijn geweest door het hele land heen. Namens Lost Painters is dit jaar Giel Louws naar de Kunstvlaai gegaan. Het aantal bezoekers hier is verdubbeld afgelopen jaar wat natuurlijk super is. Ook enorm bedankt iedereen die de moeite heeft genomen om inhoudelijk te reageren (you know who you are). Dat bied een hoop ruimte voor nieuwe ideen over kunst en daar gaat het op LP om. Daar horen ook alle tips bij die ik via de mail en facebook ontvang, dankzij die tips weet ik wat er speelt en wat interessant kan zijn. Dat geld overigens ook voor de webburen Whatspace en Trendbeheer waar ik dagelijks op kijk. Voor het nieuws kan ik iedereen Kunstbeeld aanraden op Twitter.

Verder wil ik iedereen bedanken die dit blog mede mogelijk gemaakt heeft (you know who you are). Soms was het het noemen van een spelfout, soms het laten weten dat iets inspirerend is, soms is het iets anders, het heeft allemaal geholpen. (Behalve de spellingfouten, die zal ik waarschijnlijk blijven maken.)

Natuurlijk dank ik ook alle galeriehouders, instellingen, initiatieven en musea voor het laten zien wat er is. Zonder hen zou het onmogelijk worden.

Voor mijzelf is het ook een goed jaar geweest, heb letterlijk door het hele land heen werk getoond en er komt nog meer aan. Ik wil graag even gelegenheid nemen om een aantal mensen te bedanken voor het bieden van een podium of iets te organiseren; Feike Otto van der Zee, Annelien, Hans & Willy (en team), Jacqueline, Frank & Frey, Frank Taal, Thomas I’Anson, Teun & Meike en Zeus, Kim Bouvy (en team), Roger Katwijk en Tsjalling. Daarnaast natuurlijk iedereen waar ik mee geëxposeerd heb, een goede tentoonstelling maak je nooit alleen.

En op naar 2014…