PAN 2019

Afgelopen zaterdag opende de PAN. Voor wie een brede interesse in kunstproductie heeft is er altijd wel wat interessants te vinden. De grootste kwaliteit van de PAN is vooral dat […]

Afgelopen zaterdag opende de PAN. Voor wie een brede interesse in kunstproductie heeft is er altijd wel wat interessants te vinden. De grootste kwaliteit van de PAN is vooral dat het zo divers is. Het ene moment sta je naar tapijten te kijken, dan ikonen, dan Henk Helmantel, dan een Klaas Kloosterboer en daarna naar Japanse prints. Het is niet eens appels met peren vergelijken, er zijn genoeg dingen die niet eens fruit zijn. Ik struin daar met veel plezier doorheen. Ieder jaar maar weer kom je dingen tegen waarvan je nog niet wist dat ze bestonden.

Voor wie enkel en alleen van hedendaagse kunst houdt, die komt hier niet aan zijn trekken. Ook dit jaar is de kwaliteit wisselend en wordt die kar getrokken door echt slechts enkele galeries.

Maar goed, de PAN is dan ook een plek voor bijna vergeten meesters en oude helden. Ook daar is genoeg kwaliteit in te ontdekken.

Zoals gebruikelijk hier vooral een beeldverslag. Voor grotere afbeeldingen kun je op de foto’s klikken.

De Pan duurt nog tot en met komende zondag. Meer informatie vind je hier.