Lost? (3)

“Heb je er nog wel zin in?” vroeg Erik mij vandaag. Hij had ook duidelijk deze reeks gelezen. Ik moet mij op dat moment op het hoofd gekrabd hebben en […]

“Heb je er nog wel zin in?” vroeg Erik mij vandaag. Hij had ook duidelijk deze reeks gelezen. Ik moet mij op dat moment op het hoofd gekrabd hebben en in mijn hoofd was een stemmetje dat zei “Oew, dat klinkt wel heel dramatisch.” Laat ik allereerst even één ding duidelijk maken, het is lang geleden dat ik mij persoonlijk zo lekker voelde als deze week. Ik weet niet wat ik allemaal gedaan heb deze week, een hoop bezigheden en afspraken met allemaal mensen, maar het gaat heerlijk. Ineens weet ik weer wat leven kan zijn. Dat voelt zeer prettig!

Enfin, dit blog is natuurlijk het punt, niet mijn persoonlijke beslommeringen. Al heeft het ene wel te maken met het andere. In elk geval, volgende week hebben we de opening van Temporary Stedelijk II, daar zullen we natuurlijk wederom bij zijn. En ArtAmsterdam zijn we ook bij, waar we overigens 10 keer 2 kaartjes voor weg gaan geven. Als er iemand een leuke prijsvraag weet voor de overige 9 sets krijgt deze er een set van. Graag hieronder reageren. Kortom, we hebben nog genoeg in het verschiet dus voorlopig zal ik er echt niet mee stoppen.

Wat de gemiddelde bezoeker hier niet zal zien, is dat ik hoofdzakelijk alleen al ruim 9 maanden iedere dag een blog leverde op deze site. Dat heeft me een hoop opgeleverd. Contact met andere mensen die ik eerder niet kende, mensen gesproken, op plekken geweest waar ik anders niet zou komen en natuurlijk preciezer leren kijken. Allemaal dingen die ik direct terug merk in mijn eigen werk. Dat werd ook vele malen preciezer en ook beter vanuit het kijken van de eventuele ander. Maar ergens worden deze ontwikkelingen voor mijzelf natuurlijk minder, of misschien te vanzelfsprekend. Ik heb gisteren Bertus Pieters al gevraagd of hij misschien het blog voor een week wilde overnemen. Misschien moet ik er inderdaad een weekje tussenuit. Dat zou ik niet erg vinden, even een weekje geen blogs te hoeven maken, scheelt me per dag al gauw een uur of drie. Reken maar uit, dat is na een week al bijna een volle dag. Dat is weer een schilderij extra.

Vakantie of geen vakantie? Of zal ik het blog gewoon een week lang vullen met het aftellen ervan. Iemand ideeën? Het zal de komende twee weken niet gebeuren, maar daarna misschien wel. Ik ga er in elk geval weer een avondje over nadenken.

Morgen is er weer een dag, een dag waarin ik vooral veel zal schilderen. Daar heb ik zin in. Owjah, en thee drinken met stel vriendinnen van me die op bezoek komen, ook leuk.