Eindexamen Expositie; ABKMaastricht

Vorig jaar was voor mij de eerste keer dat ik naar Maastricht afreisde, onterecht heb ik deze academie in het verleden veel overgeslagen, het bleek een super goede lichting. Nu […]

Vorig jaar was voor mij de eerste keer dat ik naar Maastricht afreisde, onterecht heb ik deze academie in het verleden veel overgeslagen, het bleek een super goede lichting. Nu woon ik op dit moment zelf in Maastricht en ook dit jaar was ik erg nieuwsgierig naar deze lichting.

De lichting van dit jaar is  aanzienlijk groter dan de vorige. Gekozen is ook om met een cryptisch plattegrond met onlogisch geplaatste nummers de bezoekers het uitzoeken van wie welk werk is een hel te maken. Tenzij je goed bekend bent met de locatie is het uitzoeken van wie het werk is waar je naar zit te kijken rampzalig. (En nog altijd vraag ik me dan af, waarom geen gewone naambordjes?!)

Maar, ook dit jaar een kwalitatieve lichting.

Hier een beeldverslag van werken die om verschillende redenen opvielen. Grotere afbeeldingen door op de foto’s te klikken.

Celine Mooren

Celine Mooren

Celine Mooren

Celine Mooren

Charlotte Koenen

Charlotte Koenen

Charlotte Koenen

Charlotte Koenen

Charlotte Koenen

Charlotte Koenen

Emanuel Riksen

Emanuel Riksen

Henning Steinfarz

Henning Steinfarz

Henning Steinfarz

Henning Steinfarz

Jip Linckens

Jip Linckens

Linda van Kerkhof

Linda van Kerkhof

Linda van Kerkhof

Linda van Kerkhof

Maarten Davidse

Maarten Davidse

Mick Smits

Mick Smits

Mike Moonen

Mike Moonen

Mike Moonen

Mike Moonen

Mike Moonen

Mike Moonen

Mike Moonen

Jerome Daly

Rebecca Treur

Rebecca Treur

Richard Kromjong

Richard Kromjong

Simon Weins

Simon Weins

Simon Weins

Simon Weins

Simon Weins

Simon Weins

Thomas Hutten

Thomas Hutten

Thomas Hutten

Thomas Hutten

Vera Gulkers

Vera Gulkers

Vera Gulkers

Vera Gulkers

Eindexamen van Maastricht was tot en met vandaag te zien, drie dagen is niet lang maar voor wie wil lang genoeg.