Dank aan anonieme donateur

Afgelopen week heb ik een nieuw fototoestel gekregen van iemand die verder anoniem wil blijven, laten we hem even Karel noemen. Karel had vernomen dat mijn fototoestel (Canon Eos 400D) […]
Canon Eos 400D

(waarmee ik op pad ging…) Canon Eos 400D

Afgelopen week heb ik een nieuw fototoestel gekregen van iemand die verder anoniem wil blijven, laten we hem even Karel noemen. Karel had vernomen dat mijn fototoestel (Canon Eos 400D) na het maken van bijna een miljoen foto’s aan vervanging toe was. Een nieuw fototoestel is echter geen goedkope opgave. Daarnaast, je wilt er op vooruit gaan en niet wederom binnen een paar jaar een nieuwe moeten kopen. Lost Painters kost me per jaar €3,000,- en het moet leuk blijven. (Dat is ook de reden dat er geen advertenties op staan.)

Met dank aan Karel zullen vanaf deze datum alle foto’s gemaakt worden met een Nikon D2Xs. Omdat dit fototoestel een enorme kwaliteitsverbetering met zich meebrengt  ga ik kijken of er mogelijkheid is de foto’s hier voortaan ook groter te plaatsen op de site. Het internet is de afgelopen 4 jaar ook sneller en beter op geworden.

Nikon D2Xs

(waarmee ik vanaf nu op pad ga) Nikon D2Xs

Nogmaals, dankjewel Karel voor je generositeit.

PS. Andere (anonieme) donaties zijn natuurlijk van harte welkom op rekeningnummer 51 59 28 399 😉