Ondertussen; Bij Open Art Fair…

Erik en ik mochten vandaag, tussen het slapen en The Lost Relay 2, even naar Utrecht om ons werk op te hangen bij de stand van Galerie Ongekend op de […]

Erik en ik mochten vandaag, tussen het slapen en The Lost Relay 2, even naar Utrecht om ons werk op te hangen bij de stand van Galerie Ongekend op de Open Art Fair.

Opmerkelijk was dat ondanks dat de beurs nog niet open was, een hoog gehalte ‘ik zou het niet doen’ en ‘dat dat nog verkocht wordt’ werken. Heel vreemde gewaarwording van een afsplitsing tussen de kunsten van werelden waar net zo goed een beurs is met net zo goed mooie beursstandjes met net zo goed die galeriehouders die topwerken verkopen voor topprijzen. Alleen het soort werk is toevallig heel anders.

Een beeldverslagje van wat er vanochtend zoal te zien was.

 

 

 

Deze Russen hebben een wel heel opmerkelijke manier van schilderijen ophangen, aan kettingen.

 

 

 

Beursstand van Galerie Ongekend door Daniela Schwabe, hier nog druk bezig met hulp. In elk geval de prijs voor meest gewaagde stand want uiteindelijk zal hier weinig wit meer inzitten.

Mooie installatie van Erik, die waarschijnlijk op deze beurs nogal vreemd aan zal doen…

 

En waarschijnlijk zullen ze dat ook denken van mijn werk. Ze vonden het fenomeen monochroom in elk geval al enorm bizar…

In elk geval heel mooi om te zien dat de kunstwereld ook verdeeld is in eilanden die elk hun eigen ding hebben.