Niek’s eerste schooldag

Komend jaar ga ik weer naar school, of nou ja, de Jan van Eyck Academie. Wat dat precies voor gevolgen zal hebben voor Lost Painters weet ik nu nog niet […]

Komend jaar ga ik weer naar school, of nou ja, de Jan van Eyck Academie. Wat dat precies voor gevolgen zal hebben voor Lost Painters weet ik nu nog niet maar in principe blijft alles gaan zoals het nu ook gaat. Toch zijn bepaalde dingen vanuit Maastricht een stuk verder weg geworden en andere dingen weer dichterbij.

Afijn, mijn nieuwe atelier heeft in elk geval een prachtig uitzicht. Ik heb er heel veel zin in om lekker aan de slag te gaan.

Wie zich afvraagt wat de Jan van Ecyk Academie als post-academische instelling ongeveer inhoudt en wat mijn overwegingen waren om mij daarvoor aan te melden, zie hier mijn uitgebreidere uitleg.

Jan van Eyck Academie

Jan van Eyck Academie

Atelier uitzicht

Atelier uitzicht