Gelukkig Nieuwjaar

Ook dit jaar wens ik iedereen een gelukkig en inspirerend jaar toe namens de gehele Lost Painters redactie. Met Lost Painters was het een leuk jaar, ik ging op vakantie […]

Ook dit jaar wens ik iedereen een gelukkig en inspirerend jaar toe namens de gehele Lost Painters redactie.

Met Lost Painters was het een leuk jaar, ik ging op vakantie en had gastschrijvers gevraagd met een eigen verhaal te komen (nogmaals dank aan alle gastschrijvers!). Die artikelen gaven bij elkaar een mooi overzicht van wat er zoals speelt in Nederland. Dat geld overigens ook nog altijd voor alle mailtjes en berichten via Twitter en Facebook die ik binnen krijg van lezers. Ik heb niet altijd de gelegenheid overal heen te gaan maar het schaad nooit iets op te sturen. Ook dank voor de input in de vorm van reacties (topreageerder is Henkjan) en het bezoeken van deze website (even veel als het Louvre bezocht wordt in een maand).

Daarnaast was ik gevraagd om enkele tentoonstellingen te cureren waaronder die bij de Nederlandse CacaofabriekHans & Willy (Team Caesuur) en Le Secet. Natuurlijk ook het kunstinitiatief Park waar ik samen met 4 anderen aan werk. Mijn eigen werk was ook veelvuldig te zien dankzij anderen die de moeite nemen iets te organiseren of op andere wijze hun nek uit te steken; Koen Broucke en Bram KinsbergenBoris, Peter en Adam (en de rest van Unfair), Tijl Frijns, Roger Katwijk (meermalen), Tsjalling, Henk, Frank en Frey, Frank van der Linden (van kunsttransport Lijn 66), Mirjam, Marc, Fatima, Gijs Stork en Axel Rüger.

Natuurlijk ook dank aan alle mede-exposanten.

Op naar 2014…