TEFAF 2020

Zoals ieder jaar weer is het bezoeken van de TEFAF een klein feestje. Het is een weerzien met oude bekende namen, namen die je wel eens eerder voorbij zag komen […]

Zoals ieder jaar weer is het bezoeken van de TEFAF een klein feestje. Het is een weerzien met oude bekende namen, namen die je wel eens eerder voorbij zag komen en soms de vreemde rafelranden van bekende oeuvres. Soms tref je een naam die nog net op tijd uit het afvoerputje van de kunstgeschiedenis hebben weten te vissen. En heel soms wordt je door iets verrast wat je op bizarre wijze nog nooit van gehoord had maar het wel had moeten weten.

Tefaf
Tefaf

Voor de hedendaagse kunstliefhebber is de TEFAF niet direct de ideale beurs. Daar zijn gelukkig al genoeg andere plekken voor. Maar voor al die andere kunst zit je hier op de eerste rang. Galeriehouders en handelaren bewaren nog altijd hun beste waar voor deze kunstbeurs. De prijskaartjes liegen er dan ook niet om. Voor de gemiddelde sterveling is het merendeel astronomisch duur, zelfs de entreetickets van €40,- zijn meer dan het gemiddelde museum. Maar goed, dan zie je dus wel een hele hoop dat je anders nooit meer zult zien.

Hier volgt een beeldverslag van wat er zoal opviel dit keer.

De TEFAF is nog tot en met 15 maart te bezoeken.