Hoera! Beschuit met muisjes!

Afgelopen vrijdag is hij geboren Jack Dahon, 13,5 kilo, een vouwfiets. Met dank aan alle donaties die het mogelijk maakten een nieuwe aan te schaffen nadat mijn vorige vouwfiets ontvreemd […]

Afgelopen vrijdag is hij geboren Jack Dahon, 13,5 kilo, een vouwfiets. Met dank aan alle donaties die het mogelijk maakten een nieuwe aan te schaffen nadat mijn vorige vouwfiets ontvreemd was bij de poort van Art Brussel.

Deze zaterdag direct een ritje van Maastricht naar Amsterdam en Apeldoorn en weer terug naar huis. Het voordeel van deze vouwfiets die er uit ziet als een gewone fiets is dat hij dus ook fietst als een normale, maar wel gratis mee de trein in mag. Dat bespaard me een hoop tijd en geld in steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, maar ook simpelweg door naar het station te fietsen wanneer je dat wilt.

Afijn, een vouwfiets is om Lost Painters te doen een niet te missen gereedschap. Nogmaals dank aan alle donateurs. Ik ben blij met alle kleine donaties maar ben echt enorm verrast van de geestelijke als ook financiële steun.

Hier een beeldverslag van wat er zoal aan te zien is…

_DSC0818

Dit is de nieuwe Lost Painters vouwfiets die er dus uit ziet als een gewone fiets…

_DSC0824

… van het merk Dahon wat blijkbaar al 30 jaar vouwfietsen maakt…

_DSC0822

… met zelfs invouwbaar stuur. Niet dat je dat nodig hebt in de trein…

_DSC0825

… met 8 versnellingen, welgeteld 1 meer dan op mijn vorige fiets…

_DSC0821

… inklapbare pedalen zijn ook handig maar even zo goed niet noodzakelijk voor de trein…

_DSC0820

… wel goed zijn de reflectoren (en lampjes maar de zijn los). Zodat ze me wel zien als ik aan het fietsen ben.

_DSC0827

… en ik heb dus ook geïnvesteerd in een degelijk slot. Het schijnt dat deze niet zonder een slijptol zijn los te krijgen.

Tags: ,