Gelukkig Nieuwjaar!

Ik heb alle 12 mijn vingers nog! Iedereen een gelukkig en geïnspireerd 2012 gewenst. Vorig jaar heb ik nog een hoop mensen persoonlijk kunnen bedanken, ik ga ook dit jaar […]

Ik heb alle 12 mijn vingers nog! Iedereen een gelukkig en geïnspireerd 2012 gewenst.

Vorig jaar heb ik nog een hoop mensen persoonlijk kunnen bedanken, ik ga ook dit jaar proberen een zo overzichtelijk mogelijk lijstje te maken. Afgelopen jaar ben ik niet alleen afgestudeerd, maar ben ik ook begonnen het blog alleen te draaien. Toch wil ik nogmaals Erik even danken voor zijn inzet voor het blog. Zonder hem was het er ook nooit gekomen.

Dan wil ik de volgende mensen danken voor hun tijd en energie;

Rob Scholte (voor zijn gulle gift en idee), Floris van Bommel (binnenkort hier limited edition schoenen te veilen), Roland Sohier (ook binnenkort een tof werk hier). De die-hard fans voor de ondersteuning; Bertus Pieters, Peter Jochems en Henkjan van Vliet. Incubate met de deelnemers aan The Lost Relay, was erg leuk en vooral enorm leerzaam. De galerieën die me afgelopen jaar aangemoedigd hebben en de tijd namen advies te geven (wat nogal een lastige positie is, als kunstenaar en blogger); Majke, Cokkie, Bob, Menno en Emiel. Natuurlijk ook alle galeriehouders die de tijd nemen iedere keer om mij alle vragen en gezeur te beantwoorden. En natuurlijk heel veel respect voor al die mensen die een galerie hebben. Het zullen niet de makkelijkste tijden zijn nu.

Dan iedereen die ik gesproken heb, en van wie ik werk gezien heb. Ook al ben ik misschien niet altijd even positief, dat maakt niet uit. Uiteindelijk willen we allemaal oprechte kunst zien. Iets wat ik absoluut nooit in twijfel zal trekken. Daarna wordt het lastig en daar mag iedereen me op afrekenen ;).

Ik wil dan ook dit jaar de kunstenaars die ik uitgebreid gesproken heb danken voor hun tijd. Rob Scholte, maar dat is inmiddels bekend hoe dat is afgelopen, Niels Broszat (zie zijn gratis verspreide werk), Dick Verdult, Gijs van Lith en Cornelis Le Mair (van de laatste twee komen nog interviews hier op het blog zodra ik de tijd heb ze uit te schrijven).

Dan natuurlijk die honderdduizenden bezoekers van afgelopen jaar (die bijna duizend facebookfans en nog meer dan duizend twittervolgers).

Iedereen super dankjewel. En ik ga natuurlijk ook in 2012 verder.

De komende dagen alleen wat minder, ben ik bezig met verhuizen…