wilde ideeën en leesvoer (4)

En deze week, iets rustiger dan de vorige. Maar daar doen het aantal posts van deze week weer niet voor onder. Ons eerste estafette interview staat er eindelijk op. Verder […]

En deze week, iets rustiger dan de vorige. Maar daar doen het aantal posts van deze week weer niet voor onder. Ons eerste estafette interview staat er eindelijk op. Verder zijn er wat technische aanpassingen geweest en verdere integratie van Twitter en Facebook zoals ook hier links boven aan te zien is.

Wat kwam ik verder nog voor leuke interessante dingen tegen…

– allereerst, Carravagio vervalsing (of toch geen vervalsing) eindelijk terug gevonden. Zijn maar liefst 40 mensen verdacht bij de diefstal en het op de markt brengen ervan.

– Dan een ander schilderwerk dat kwijt kan. Rijden zelfs. Hirst schilderd Audi voor Elton John. Altijd goed voor goed het goede doel.

– Waarom mensen hun eigen kunst “abstract” noemen.

– SFMOMA heeft nu ook ArtTube, oftewel filmpjes. Een ervan is een goede van Guston waar hij verteld over het schilderen.

– Niet alleen aliens maken grote kunstwerken in gras, chinezen kunnen er ook wat van. Een instalatie van Gu Wanda.

– Andere rariteit. Ditmaal de meest bizarre krantenkop ooit. Ook voor het eerst in mijn leven dat ik m zeker 2 maal rustig aan moest lezen wat er nu eigenlijk echt staat. via Incubateblog

– En dan de allerlaatste bizariteit… HorseBoy. Iemand die op Google Streetview staat met een paarden-masker.

– via HetZesdeVlak even de samenvatting waarom iedereen op internet zit, facebook heeft en twitter zou moeten volgen. En het zal alleen maar meer worden.

– Sowieso moet iedereen naar Incubate, altijd veel goede bands en andere goede dingen te zien. Maar nu zijn er ook kaartjes te kopen voor een heus Piratendebat. Natuurlijk gaat dat over downloaden en copyright. Met onder andere Rob Scholte. Mooie is dat de kaartjes voor het Piratendebat Pay What You Want zijn. Dus voor 1 euro of 10 euro. Allemaal de moeite waard en we gaan er zelf ook naartoe. Volg de link.