wilde ideeën en leesvoer (26)

De updates van deze week. – Vers van de pers, een elektricien bleek enkele honderden Picasso’s in zijn garage te hebben staan. Bizar verhaal. Als het klopt zijn er een […]

De updates van deze week.

– Vers van de pers, een elektricien bleek enkele honderden Picasso’s in zijn garage te hebben staan. Bizar verhaal. Als het klopt zijn er een hoop missende werken toegevoegd aan zijn oeuvre.

Binnenkort is kunst gewoon te koop bij uw plaatselijke bouwmarkt. Bouwmarkt? Dat heeft toch niets met kunst te maken? Inderdaad, maar het is toch echt zo. (link is dood helaas)

– Hoe snel kan men spreken, zie dit filmpje en je weet dat het te snel is. (Via @Kelvindv)

Sinds vorig jaar is er een anti-X-factor beweging die probeert te voorkomen dat de #1 kersthit van het jaar geen platte productie is. Vorig jaar lukte het ze om ‘Killing In The Name Of’ van Rage Against the Machine op 1 te krijgen. Dit jaar proberen ze het met John Cage zijn 4’33. Dat is niet alleen stukken lastiger maar ook juist een uitdaging. Wij zijn voorstander.

– De collectie bizarre momenten uit Google Streetview onder elkaar. Niet allemaal zijn ze even bizar of raar maar soms ook gewoon mooi. Geniet en scroll.

– Kerst meets Slayer, dat kan alleen maar bijzonder zijn.

Een belangenorganisatie voor cultuurpubliek die in Den Haag gaat lobbyen niet alleen uit naam van de makers van cultuur maar ook het publiek. Een goed idee maar ben heel benieuwd wat dat gaat opleveren. Publiek heet het en we houden het in de gaten.

– Met autotjes spelen voor gevorderden.

– Eh… tsjah

– En tenslotte de oplossing voor mensen die altijd moeite hebben met het wachten bij stoplichten, een indicatie van hoe lang ze nog kunnen doorgassen.