Wilde ideeën en leesvoer (153)

Ondanks het feit dat ik met ‘vakantie’ (oftewel aan het schilderen) gaat het nieuws gewoon rustig door. Vandaag dus geen gastschrijver maar het gebruikelijke nieuws die deze week aan de […]

Ondanks het feit dat ik met ‘vakantie’ (oftewel aan het schilderen) gaat het nieuws gewoon rustig door. Vandaag dus geen gastschrijver maar het gebruikelijke nieuws die deze week aan de magere kant is (niet verwonderlijk met al die vrije dagen).

Over geen fietstunnel bij het Rijksmuseum…of nu toch weer wel?

Een Chinees gaat kunst uit het Abbemuseum kopieren met toestemming van datzelfde Abbemuseum voor nieuw museum in China.

Larry Gagosian begint aan galerie nummer 13 (wederom in Londen).

Heleen van Royen maakt schijnbaar conceptuele kunst, want dat is het als je foto’s van jezelf maakt in de spiegel en dat maar vaak genoeg doet. Ik ben benieuwd naar de reactie van Hester Scheurwater

– Axel Rüger, Directeur bij Van Goghmuseum was te gast bij P&W en verteld over de ontdekkingen van de schilderkunst van Van Gogh. Interessante samenvatting.

– Nog meer over Van Gogh, want het leek Eindhoven wel wat om Vincent te gebruiken voor hun citymarketing. Maar Vincent blijkt nog minder te hebben met Eindhoven dan Tilburg dus hebben ze daar toch maar vanaf gezien.

Dan ga ik nu weer verder

bean