wilde ideeën en leesvoer (15)

Het wekelijkse nieuws met alle belachelijke dingen die ik tegenkom. Deze week wat minder dan normaal opgelet dus minder nieuws; druk bezig geweest met schilderen. Komende week zal het ook […]

Het wekelijkse nieuws met alle belachelijke dingen die ik tegenkom. Deze week wat minder dan normaal opgelet dus minder nieuws; druk bezig geweest met schilderen. Komende week zal het ook wat minder zijn want dan is natuurlijk Incubate Festival.

– In elk geval goed te weten dat Arte Povera nu ook in het behang komt. Gewoon kaal beton voor aan je muur.

Een flink lijstje filmtitel stills, leuk om even doorheen te scrollen

– Via @nonobody een wel heel goede tekst waarom kunst goed is voor de economie met cijfers. Dat zijn dan wel Engelse cijfers waar een totaal andere kunstcultuur is. De Must Read van deze week, iedereen die na het lezen van die tekst nog beweert dat kunst geen geld oplevert… tsjah, die moet de tekst nog eens lezen.

– inspiratie nu ook verkrijgbaar in blikvorm;

– Beter dan vis uit blik. Al weet ik nu dat goudvissen wel degelijk eetbaar kunnen zijn. En voortaan dus niet zomaar door de WC spoelen.

– En dit is een Thais restaurant met een wel heel opmerkelijke naam

– Genoeg meligheid en over naar iets serieuzere zaken. Namelijk drempels. Die schijnen niet altijd en overal te werken dus zijn ze op zoek naar creatieve alternatieven;

– In Tilburg maken ze van bepaalde wegen al kunst, zo moet een tunneltje wel 5,9 miljoen kosten omdat het een kunstwerk zou zijn?

– Dan is onze grote vriend MuseumSukkel begonnen met het bijhouden van Tumblr en hij kwam Destino tegen. Klassieker van Dali en Disney. klik HIER. (want Disney houd niet van YouTube)

Verder geen shockerende dingen tegen gekomen. Suggesties en tips zijn altijd welkom, mailen, twitteren en Facebooken mag altijd. Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen.