Tape (3): A Staircase Transfer (uit eigen keuken)

Heel af en toe, wordt ik gevraagd om een bandje te mixen/producen/masteren. En dan moet ik mijn product ook wel een beetje promoten natuurlijk. Maar doe ik enkel en alleen […]

Heel af en toe, wordt ik gevraagd om een bandje te mixen/producen/masteren. En dan moet ik mijn product ook wel een beetje promoten natuurlijk. Maar doe ik enkel en alleen als het ook echt de moeite waard is. Dus dat ga ik hier dan ook compleet subjectief vertellen, het is de moeite waard! Verder heb ik de afgelopen week ook niet de kans/tijd gezien om een betere tape voor deze week te vinden. Natuurlijk, want ik was druk bezig met deze plaat.

A Staircase Transfer heeft een remix gemaakt van 1426, oftewel Fourteen Twentysix. Voor de fans van 65DaysOfStatic is Staircase een aanrader; elektronische beats, distortion gitaren afgewisseld met subtiele post-rock partijen en lekkere dynamiek. Ooit, lang geleden heb ik meegewerkt aan het eerste plaat en nu hebben ze mij gevraagd om de remix en het komende album te doen. Dus bereid je maar alvast voor.

Klik HIER om te downloaden en laat even weten wat je er van vind!