Coming Up…

Alweer bijna een jaar geleden dat we in Tilburg konden genieten van het fantastische Incubate. Een festival voor de betere muziek en de betere kunst. Wij van lost-painters zullen hier […]

Alweer bijna een jaar geleden dat we in Tilburg konden genieten van het fantastische Incubate. Een festival voor de betere muziek en de betere kunst. Wij van lost-painters zullen hier het beeldende kunst gedeelte zo volledig mogelijk gaan verslaan. Ook dit jaar is de lijst met deelnemende kunstenaars enorm, en het belooft dan ook weer heel wat te worden.

” Incubate is the annual celebration of independent culture in Tilburg, the Netherlands. It is a festival exhibiting a diverse view on indie culture as a whole, including music, contemporary dance, film and visual arts. It brings more than 200 cutting edge artists in an intimate context to an international audience. Black metal next to free jazz. Refreshing art next to inspiring debate.”

Wij kijken alvast uit naar de lezing van Rob Scholte, naar het beeldende kunst gebeuren, en ik persoonlijk naar het optreden van mijn homy Bram Stadhouders.

Verder zal hier binnenkort een lijst te vinden zijn van alle zaken die gerelateerd zijn aan de beeldende kunst op incubate. En tot slot nog een een foto van vorig jaar, Herman Nitsch in het Zwijsenpand te Tilburg. (erg indrukwekkend)