1 jaar Lost-Painters.nl dus we trakteren @ArtAmsterdam 2011

Vandaag bestaat ons blog precies 1 jaar. Wat dat allemaal precies heeft opgeleverd, daar zijn we nog even mee bezig. Maar wel willen we er even aandacht aan besteden. Een […]

Vandaag bestaat ons blog precies 1 jaar. Wat dat allemaal precies heeft opgeleverd, daar zijn we nog even mee bezig. Maar wel willen we er even aandacht aan besteden. Een jaar lang, nagenoeg iedere dag een blogpost. Zo nu en dan heb ik er een overgeslagen, maar toch inmiddels 437 posts in een jaar. En per maand 16.000 unieke bezoekers. Nu krijg ik niet van al die 16.000 mensen reacties, maar toch, allemaal enorm bedankt voor het bezoeken!

Nou, over de inhoudelijkheid van een blog na 1 jaar, dat komt later. We trakteren nu eerst.

Ofnuja, als het goed is krijgen wij iets om uit te delen onder bezoekers van het blog. Voor de eerste tien reageerders hebben we elk twee kaartjes. Helaas is de eerste al vergeven aan Jordy die zo vriendelijk was te reageren op de eerste prijsvraag om een goede prijsvraag. Dus hebben we negen maal twee kaartjes voor Art Amsterdam 11.

Wil je 2 kaartjes, reageer hieronder met “Ja! Ik wil!” en als je bij de eerste negen zit ga ik ze naar je opsturen. Tenminste, als ArtAmsterdam (de RAI om precies te zijn) ze eindelijk naar mij heeft gestuurd.