wilde ideeën en leesvoer (77)

De updates van afgelopen week; – Als eerste natuurlijk de Rob Scholte veiling. Ik ben van de week al gebeld door de krant, Incubate en Trendbeheer hielpen het verder te […]

De updates van afgelopen week;

– Als eerste natuurlijk de Rob Scholte veiling. Ik ben van de week al gebeld door de krant, Incubate en Trendbeheer hielpen het verder te verspreiden en zo ook Roos van Put via twitter en natuurlijk al die andere toffe mensen! Spread the word en “help Lost Painters de winter door” (volgens mij qoute ik die van Roland Sohier).

Alle kunstenaars die een werk willen aanbieden zijn overigens van harte uitgenodigd. Mailen mag naar info@lost-painters.nl

Die goedkope Escher printjes van een paar weken terug leveren schijnbaar een vermogen op.

De vrouw van Ai Weiwei wordt zelfs lastig gevallen in verband met haar man. Het moet niet veel gekker worden. Wim Delvoye vind dat Ai Weiwei niet zo moet zeuren.

De 15 meest populaire musea van Europa met het Van Gogh museum als enige Nederlandse aanwinst op plaats 15

– Nog een lijstje, de meest invloedrijke Britse kunstenaar van alle tijden is geworden; Hockney. Ik zou zelf gokken op Turner of Bacon of Freud. Die overigens ook allemaal in de top 10 staan. Maar Hockney is toch wel een verrassing voor mij.

Was het afgelopen weekend de laatste keer de Open Ateliers op de Rijksacademie? Hopelijk niet. De blogpost hiervan volgt morgen.

Art Amsterdam wordt komend jaar aanzienlijk kleiner en op een heel andere datum gehouden. Maar waar is nog even de vraag. En wie komen er dan nog wel door de selectie heen en wie niet?