wilde ideeën en leesvoer (5)

En weer de updates van de afgelopen week. Het voetballen begint en zelfs Whatspace heeft een oranje post. – Allereerst, NoordBrabants museum moet een schilderij uit zijn topcollectie teruggeven. (overigens, […]

En weer de updates van de afgelopen week. Het voetballen begint en zelfs Whatspace heeft een oranje post.

– Allereerst, NoordBrabants museum moet een schilderij uit zijn topcollectie teruggeven. (overigens, dat museum heeft een gigantische moderne collectie die vrijwel nooit te zien is) Ze moeten een werk van Jan Breugel de Oude afstaan aan de rechtmatige eigenaars (erfgenamen) die het hebben afgestaan aan de Duitsers. via de Kunstkrant

– Van graffiti naar 3D model. via Trendbeheer

En inmiddels scoort Nederland van een belachelijke afstand de 1-0 erin

– filmpje over het werkproces van Kentridge. Geen idee meer hoe ik die gevonden had.

– Vingerverfven op de iPad. In de toekomst zijn ezels compleet overbodig. Via het ZesdeVlak/Houdini

– John Cleese. Altijd grappig. Maar over creativiteit en over voetbal. Op dit moment sowieso de moeite. (op het moment is er iets aan de hand, heel veel gedoe bij de scheidsrechter, iemand hard geraakt ofzo). Maar John Cleese.

– Nog een filmpje, mooie muziek met nog mooiere videoclip. (heb ik ergens van Incubate blog vandaan. Maar geen idee waar.)

En Robben schiet hem er net niet in…

– En ten slotte een URL die van zichzelf genoeg zegt. http://www.zetcultuuropdekaart.nl/

-bijna helemaal vergeten. Ik had nog een mooi stukje om te lezen. Voor alle kunstenaars bekend. Maar het is goed het eens aan anderen uit te kunnen leggen door gewoon een linkje te geven. Tien redenen waarom je geen baan zou moeten hebben. En anders gewoon leuk om te lezen wat de redenen zouden kunnen zijn om geen baan te nemen.

Dan vermaak u verder met voetbal. Nederland staat nog altijd met 1-0 voor.

PS. als er nog iemand is met inzendingen en suggesties, altijd welkom. Ik zoek sowieso nog wat tips om Facebook beter te integreren met de rest ik ben niet zo”n facebookheld en Erik ook niet. Contacteren gewoon via reactie.