Laatste wens: Modigliani in het echt zien.

Dit blog is opgezet om een beeld te krijgen wat kunst is, en hoe met name de schilderkunst zich daartoe verhoudt. Erik en ik zijn zelf schilders dus vandaar onze […]

Dit blog is opgezet om een beeld te krijgen wat kunst is, en hoe met name de schilderkunst zich daartoe verhoudt. Erik en ik zijn zelf schilders dus vandaar onze zoektocht.

Met deze post zijn er andere bedoelingen. Via @MuseumSukkel zijn Tumblr geattendeerd op het verhaal van Esther. Esther is 38 jaar en is ongeneeselijk ziek. Terminale schildklierkanker met uitzaaiingen in haar botten. Ze heeft een lijstje met dingen die ze absoluut nog wil doen voor ze zal sterven. De vaste items als op vakantie met haar twee koters (resp 5 en 7 jaar) en haar man zijn inmiddels al wel gelukt. Maar ze heeft ook een wens die aanzienlijk lastiger zal zijn te realiseren. Zeker ook omdat haar mobiliteit inmiddels sterk aan het afnemen is.

Ze wil graag een Modigliani in het echt zien.

Niet dat we ineens een sociaal instituut zijn geworden, maar we hopen door deze oproep toch iets mogelijk te kunnen maken voor haar. Ken je iemand met een Modigliani in zijn collectie of weet je een andere oplossing? Laat het @MuseumSukkel weten. Voor meer informatie klik HIER. Je kunt ook naar ons (info@Lost-Painters.nl) mailen, zorgen wij ervoor dat het op het juiste adres terecht komt. Wij hopen dat het lukt! Verspreid dus de post van MuseumSukkel, dan heb ook jij alvast de goede daad van die dag gedaan, mag je de rest van de dag uit je neus peuteren ;).

Dankjewel alvast iedereen.