Jouw werk op een beurs?

Een beurs, de hokjes van galerieën en instellingen die proberen hen werk te slijten, of gewoon te laten zien dat ze er zijn of er toe doen. Maar, als kunstenaar […]

Een beurs, de hokjes van galerieën en instellingen die proberen hen werk te slijten, of gewoon te laten zien dat ze er zijn of er toe doen. Maar, als kunstenaar zelf heb je daar vaak weinig in te brengen.

Daar willen ze bij de RAW Art Fair verandering in brengen. Het concept is simpel, naast galerieën die een stand kunnen nemen, kunnen nu ook kunstenaars voor relatief weinig geld (100 euro per werk) hun werk tonen.

Nu moest ik eerst zelf denken, 100 euro, dat is juist veel geld! Waar moet ik als arme kunstenaar dat vandaan halen?

Maar, daar tegenover staat, een toffe allereerste versie van een beurs op je naam. Het zou zomaar een supergoed concept kunnen worden en dan staat dat mooi op je CV. Daarbij is RAW tegelijk en na de Art Rotterdam, de kans dat er veel nieuwe mensen naar komen kijken is aanwezig. En natuurlijk zit er een catalogus bij waar het werk dan ook nog eens in staat. En dan kan het natuurlijk nog verkocht worden. De locatie is in de Fenixhallen die speciaal voor dit evenement helemaal verbouwd worden van binnen met en goede verlichting krijgen.

Dus een investering voor 100 euro in de kans dat er meer uit komt.

Meer informatie zie hier. (alleen in het Engels) Sfeerfoto’s van de locatie hier;

RAW Art Fair

RAW Art Fair

RAW Art Fair

RAW Art Fair

RAW Art Fair

RAW Art Fair

RAW Art Fair

RAW Art Fair