Gelukkig nieuwjaar!

Ook dit jaar wens ik iedereen een gelukkig en inspirerend jaar toe namens de gehele Lost Painters redactie. Voor Lost Painters is 2015 eigenlijk hetzelfde verlopen als het jaar ervoor. […]

Ook dit jaar wens ik iedereen een gelukkig en inspirerend jaar toe namens de gehele Lost Painters redactie.

Voor Lost Painters is 2015 eigenlijk hetzelfde verlopen als het jaar ervoor. Dank aan alle lezers en bezoekers. Natuurlijk ook voor hun opmerkingen over spelfouten (Roland), en andere toevoegingen en tips (you know who you are). Natuurlijk dank ik ook alle galeriehouders, instellingen, initiatieven en musea voor het laten zien wat er gaande is.

Als kunstenaar was ik afgelopen jaar nog actiever als het voorgaande. Natuurlijk gaat mijn dank uit naar iedereen die me daar mee heeft geholpen. Allereerst Roger Katwijk (waaronder ArtRotterdam samen met Tijl Orlando Frijns), Ron Mandos (en Cedar Lewisohn)Reinoud van Vughthet team van Arti et AmicitaeRon DirvenSarah Smolders & Jolien de Roo (B/LD)Axel RügerCasper Verborg, Renate Coenraad & Jeanine de Boer en natuurlijk alle daarbij behorende mede-exposanten.

Daarnaast kreeg ik van Huib Haye van der Werf de uitdaging om een schilders-tentoonstelling te maken in de Jan van Eyck. Heel tof om te doen, maar veel meer werk dan ik had bedacht. Dank ook aan alle deelnemers en medewerkers.

Op naar 2016…