Gelukkig nieuwjaar!

Ook dit jaar wens ik iedereen een gelukkig en inspirerend jaar toe namens de gehele Lost Painters redactie. Voor Lost Painters ging dit jaar het gas er een beetje vanaf […]

Ook dit jaar wens ik iedereen een gelukkig en inspirerend jaar toe namens de gehele Lost Painters redactie.

Voor Lost Painters ging dit jaar het gas er een beetje vanaf in verband met mijn residentie aan de Van Eyck te Maastricht. Toch wisten meer mensen dan vorig jaar de website te vinden, ook dit jaar werd Lost Painters goed bezocht. Daarvoor wil ik natuurlijk de lezers bedanken, ook voor hun feedback. Ook een woord van dank aan iedereen die een donatie gaf voor de nieuwe vouwfiets nadat de eerdere vouwfiets gestolen was bij de ingang van Art Brussels.

Als kunstenaar was ik ook afgelopen jaar ook actief dankzij een hoop anderen. Meermalen dank aan Roger (met dit als hoogtepunt), meermalen Marc Mulders, Ron Dirven, Kees Koomen, Frank Taal, Reinoud van VughtBob en Wendeline (Bougie Art Foundation),  Leonard van de Ven en Rens Krikhaar, Anne van As, de Van Eyck, Huib Haye van der Werf en iedereen waarvan ik het nu vergeet.

Op naar 2015…