10.000

Vandaag vieren Erik en ik een klein feestje, we hebben 10.000 bezoekers per maand, met tussen de 300 en 600 unieke bezoekers per dag. Vanochtend is de magische 10.000 grens […]

Vandaag vieren Erik en ik een klein feestje, we hebben 10.000 bezoekers per maand, met tussen de 300 en 600 unieke bezoekers per dag. Vanochtend is de magische 10.000 grens overschreden en daar zijn we best blij mee. We zijn 26-4 begonnen en zijn dus nog maar 3 maanden onderweg. We dachten aanvankelijk dat we al blij mochten zijn met de 1000 die we in de tweede maand haalden. We danken niet alleen onszelf voor dit succes maar vooral alle bezoekers! En iedereen die ons geholpen heeft tot dusver.

Nu niet dat we ermee ophouden, maar het is een mooi moment om even te laten merken dat we dit alleen kunnen als jullie ons blijven lezen. Nog altijd geldt dat inzendingen altijd welkom zijn, wij weten ook niet alles en het is altijd leuk nieuwe frisse dingen te zien.

Allereerst Bas van den Hurk, de oorspronkelijke aanstichter voor ons om een blog te maken en natuurlijk voor het eerste estafette-interview.

Michiel Ceulers voor het tweede interview (komt er aan!) en zijn inzending over Wool.

Jordy voor zijn theoretische bijdrages (hier en hier) en de regelmatige reacties.

Vera voor onder andere de mooie post over FOAM.

Martin Hoorweg voor zijn bijdragen, onder andere Piet Zwart institute en Schnell, en vooral steun op de achtergrond.

Onze volgers op Twitter en Facebook die RT (re-tweeten) en andere mensen op ons attenderen en interessante dingen doorgeven.

En ten slotte natuurlijk iedereen die dit blog volgt.

Dankjewel iedereen.

Tags: